Webdesign...

Sinds 1995 ben ik actief op het gebied van het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van vele websites. Door jarenlange ervaring kan ik veel realiseren en zoveel mogelijk aan de wens van de klant voldoen en wellicht die van u! In mijn portfolio kunt u enige voorbeelden zien van websites waarbij ik mijn diensten heb verleend en nog steeds verleen..

 

Steeds meer klanten kiezen voor een 'Content Management System', waarbij ze zelf de inhoud van hun website kunnen beheren. De basis wordt door mij gebouwd en de klant doet de rest, d.m.v. een gebruiksvriendelijke web-based interface in het Nederlands. Ik heb ervaring met diverse CMS-platformen, zoals Joomla en WordPress en kan bepalen welk systeem aansluit op uw wensen.

 

Mijn diensten zijn opgezet voor personen en organisaties die de reguliere tarieven van website-ontwikkelaars niet kunnen betalen. Vaak is het zo dat voor het maken van een eenvoudige website of informatiepagina gigantische bedragen betaald moeten worden.

 

Voor mij is het maken van websites pure hobby. Omdat een hobby geld kost, denk hierbij aan aanschaf van software en hardware, vraag ik een redelijke vergoeding voor mijn diensten.

 

Wat ik voor u kan doen is het maken van een eenvoudige website tegen een betaalbaar tarief, zodat ook u of uw organisatie zichtbaar is op het Internet. In tegenstelling tot wat anderen vaak rekenen per pagina, per 5 of 10 pagina's hanteer ik maar één tarief voor het maken van een website.

 

Ook kan ik voor u het beheer verzorgen van uw website. Denk aan plaatsen van berichten, foto's en video's. 

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier elders op deze site.

PORTFOLIO WEBDESIGN